De hoofdpunten

 

 

 

 

 

Nederland verdeeld over wie de eredivisie gaat winnen

Wie gaat de Champions League winnen?

Holland Casino ‘stopt’ Mega Millions speelautomaten

Ongelooflijke avond voor Nederlandse pokerspeler

Mega Millions Jackpot dit jaar al 5 keer gevallen

Man uit Zaanstad wint €1 miljoen met kraslot

52-jarige Zeeuwse wint €1 miljoen op Nederlandse tv

Ambtenaren winnen $319 miljoen in New York

Nederlander wint €100.000 met online krasloten

Staatsloterij Jackpot van €27,5 miljoen is gevallen

Britse man wint €1.75 miljoen met paardenrennen

De Bad Beat Jackpot van PartyPoker is gevallen

Half miljoen voor Nederlander in gigantisch pokertoernooi

Onderzoek: Maakt het winnen van een hoofdprijs gelukkig?

Canadese vrouw wint loterij voor de tweede keer

 

Copyright 2011 http://www.prijswinnaars.info

Prijswinnaars - het laatste nieuws over gelukkige winnaars

Ongelooflijke avond voor Nederlandse pokerspeler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

07-04-2011 -  Ondanks dat online pokeren om echt geld in Nederland nog altijd niet legaal is zijn er wel tientallen landgenoten die bij Pokerstars het grootste wekelijkse pokertoernooi proberen te winnen. De Sunday Million. In dit toernooi is de inleg $215 en zit er gegarandeerd $1,5 miljoen in de prijzen pot.

De eerste prijs is minimaal $200.000. Een gigantische prijs als je bedenkt dat de inleg ‘slechts’ $215 is. Geen wonder dat duizenden spelers iedere week opnieuw proberen om de schitterende geldprijs en de bijbehorende roem binnen te slepen.

In het verleden is het toernooi al eens gewonnen door Nederlandse pokerspelers. De prestatie van de Nederlandse pokerspeler Rens02 verdient echter wel een speciale vermelding.

Iedere week vindt een paar uur voor de Sunday Million de zogenaamde Sunday Warm up plaats. Dit toernooi kent ook een inleg van $215 en ook hier doen vele duizenden pokerspelers aan mee. Rens02 speelde op 3 april 2011 zowel mee in de Sunday Warm up als in de Sunday Million. Na vele uren zwoegen miste hij in de Sunday Warm up net de finale-tafel. Zijn 13e plaats was echter wel goed voor $4.166! Niet slecht voor een zondagavond. De prijs viel echter in het niet bij de geldprijs die hij een paar uur later wist binnen te halen. Hij won namelijk de Sunday Million voor maar liefst $234.000!

Rens02 wist dus afgelopen zondag $238.166 te winnen. En ondanks dat online poker niet legaal is in Nederland kan hij erop rekenen dat er deze week een blauwe envelop in zijn brievenbus valt. De belastingdienst weet de Nederlandse pokerspelers namelijk wel te vinden als ze winnen!

 

           

 


 

 

 

 

Pokerstars Sunday Million pokertoernooi